среда, 3 августа 2016 г.

Нові надходження

       Петухова К.
             Легенда золотої кицьки/ ксенія Петухова. -- К. : ТОВ "Гамазин",2012. -- 216 с.

     Що відчуває людина, яка наважилася на вбивство? А та, що робить спроби піти з власного життя? Чи може бути добро з кулаками? Тоді яке ж воно -- добро? Ці та інші питання турбують головного героя повісті Ксенії Петухової. Хто він, Ян чи Джон? І що йому підказує Золота кицька? Можливо, дивовижна істота існує лише в уяві його ексцентричної супутниці?
     Інтелектуальний детектив молодої авторки може стати непоганим сценарієм сучасного фільму, а читача змусити замислитися над вічним питаннями любові й зради, збагнути цінність кожної хвилину в світі, що постійно випробовує на міцність кожного з нас. Водночас, книга стане чудовим засобом розваги та відпочинку.

Леонов В.
      Києве, я люблю тебе/ В'ячеслав Леонов. -- К.: Гамазин, 2012. -- 168 с.

     "Киев, я люблю тебя!" -- объяснение в любви одному из красивейших городов мира, на фоне которого и происходят события этого художественного проиведения. Герои книги, мужчины и женщины, находят, теряют и заново открывают друг друга в один и тот же день, мистическим образом соединивший их судьбы, -- День рождения города.




  Назаренко В.
      Механічне яйце: Новели/ Володимир Назаренко. -- Львів : ЛА "Піраміда", 2014. -- 180 с.

    Один з яскравих представників українського герметизму -- Володимир Назаренко приходить до читачів з книгою, яку писав , сховавшись у Слові, упродовж усього свого життя. Його філософська, інтелектуальна проза має настільки індивідуальну внутрішню структуру, що її можна розпізнати, навіть не звертаючи уваги на стилістичні ознаки письма.А пише він про наш світ --  примарний будинок, який колись уже існував, і про людей -- нас з вами, які також були на цьому світі. Апокаліпсис завершився, і вже не ми живемо у світі, а наші тіні...
Пише він і про намагання людини втекти, відгородитися від зовнішнього світу, розчинитися, щезнути, і йому вдається тонко передати ці гарячкові, нерідко хворобливо-нервові поривання.

     

Комментариев нет:

Отправить комментарий