вторник, 4 ноября 2014 г.

    30 жовтня 2014 року пройшло чергове засідання  літературного клуба "Книжковий світ", яке складалося з 2-х частин : перша частина була присвячена книжкам,
що вразили бібліотекарів.    Друга частина була присвячена творчості Людмили Миколаївни Чекушиної - талановитої поетеси, яка 2008 року
стала переможцем поетичного турніру в Німеччині.
    Засідання почалося зі вступного слова завідувачки відділу абонемента В,І,Шпілевої. Потім Г. К. Власюк (член клуба) розповіла про творчість Марії Матіос, автора роману "Солодка Даруся" та багатьох інших творів. Галина Кирилівна також зупинилась на одній з останніх книг М. Матіос "Вирвані сторінки з автобіографії".
      Тарлінська О. В. - завідувачка методичним відділом -  познайомила присутніх з новим автором - Д. Кізом та його твором "Квіти для Елджернона". Також Олена Володимирівна зупинилась на новій книжці П. Санаєва "Хроники раздолбая". І на останок пані Олена познайомила присутніх з черговим проектом Б. Акуніна - Анна Борисова - "Времена года".
    Потім Л. М. Леденкова ознайомила присутніх із творчістю О. Роя (Резепкіна).
       У другій частині заходу  Галина Кирилівна Власюк надала слово Людмилі Миколаївні Чекушиній. За фахом інженер-електрик, член союза журналістів України.  У Людмили Миколївни вийшло три збірки її віршів.
Пісні на її вірші співав В. Казаровський та дует Сазонових.
       Всі присутні були дуже задоволені.

   

   

Комментариев нет:

Отправить комментарий