вторник, 19 апреля 2016 г.

Теплі історії

           Пропонуємо вашій увазі серію "Теплі історії". Коли хочеться закутатись у плед, взяти горнятко запашної кави і на хвилин десять поринути у казку.
 Белімова Т.
        Трояндовий джем. -- К.: Брайт Стар Паблішинг, 2015. -- 120 с.: портр. -- (Теплі історії).

     Історії у цій книзі об'єднує доброта та бажання розрадити читача у нашому непростому сьогоденні. Всі історії тут невигаданні, вони дійсно були пережити їхніми героями, а вже самі персонажі потім по секрету розповіли їх автору у різний, інколи досить несподіваний спосіб.


   Бердинських К.
      Єлюди. Теплі історії з майдану.-- К.: Брайт Стар Паблішинг, 2014. -- 120 с. (Теплі історії).

Ця книжка -- блог-щоденник з Інтернету, який автор розпочала під час Євромайдану. Журналістка Крістін, Бердинських, поспілкувавшись 1 грудня на Банковій  з двома медичними волонтерами, написала першу історію про них на своїй приватній сторінцй у соцмережі...
    Автор щодня зустрічала на Майдані таких прекрасних людей, як ці медики. Скромних і водночас упертих,  аніжних і відчайдушних, із різним рівнем доходів та освіти. У щоденнику "Єлюди" є записи про смерть і поранення, біль і сум, але також про взаємодопомогу, силу й мужність, натхнення і любов. Дуже хочеться, щоб ці історії залишились не тільки в Інтернеті, а й у пам'яті читачів цієї книжки.          

 Теплі історії. Він і вона: збірка оповідань. К.: Брайт
      Стар Паблішинг, 2015. -- 120 с. -- (Теплі історії).

      Кохання -- вічний дар, життєдайна основа. Палке, пристрасне, лагідно-ніжне, що спопеляє до тла й дарує крила. У книжці "Теплі історії. Він і вона" подано низку оповідань, етюдів і замальовок різних авторів.
       Перед читачем розкривається чарівний калейдоскоп емоцій та вражень -- від тремкої зав'язі першого знайомства чоловіка і жінки аж до потужної рушійної сили почуття, пронесеного крізь часопростір.
Теплі історії до кави. -- К.: Брайт Стар Паблішинг, 2015.
   -- 120 с. (Теплі історії).

    У цій книжці зібрані історії про почуття й настрої, сумніви й рішення, далеку дорогу й затишний дім, чужі міста й близьких людей, солодкий шоколад і терпкувато-гірку каву. У них немає однозначних висновків і незмінних рецептів,  а є пошуки та віра в імпррвізацію. Є любов і сміливість, крихта суму й багато радості, чимало мрій і неменше спогадів.

   

Комментариев нет:

Отправить комментарий