суббота, 29 апреля 2017 г.

Т. Осінь

     27 квітня 2017 року відбулося чергове засідання Літературного клуба "Книжковий світ", яке було присвячено творчості поетеси
Тетяни Осінь. На зустрічі також був присутній видавець
Володимир Миколайович Систеров.
     Т. Мартиненко (голова ради клуба) у вступному слові познайомила присутніх з історією поезії, яка бере свій початок від Аристотеля. Саме він запропонував простий і метризований різновиди письма. У поетиках Давнього Риму це розмежування було поглиблене: віршову мову протиставляли простій мові. До віршової мови зараховували епос, лірику і драму. До простої -- оповідну, ораторську мову та філософську прозу.
     Термін поезія означає, насамперед, мистецтво слова (включаючи фольклор), виповнене енергією "аристократизму духу", або, як пише 
Ліна Костенко

      Поезія -- це завжди неповторність,
      Якийсь безсмертний дотик до душі.

    Представляючи  Т. Осінь,   Тетяна Володимирівна розповіла про її творчий шлях та прочитала деяки вірші поетеси.

Валентина Степанівна Рудіна (член клуба) ознайомила присутніх  з поезією Тетяни Осінь, розповіла про свої враження від прочитаного і також читала вірши.
    Тетяна Осінь читала свої вірши російською мовою та їх переклади українською. Наприкінці свого виступу автор представила членам клуба  видавця Володимира Миколайовича Систерова, який розповів про свою діяльність і також читав вірші Т. Осінь.
    Галина Кирилівна Власюк (член ради клуба) поділилась своїми приємними відчуттями від поезії Т. Осінь про природу.
    Зустріч пройшла в дуже теплій атмосфері і неодноразово переривалася оплисками.



    
    

Комментариев нет:

Отправить комментарий