суббота, 28 октября 2017 г.

Літературний клуб

        26 жовтня 2017 року відбулося чергове засідання літературного клуба "Книжковий світ", яке було присвячено останнім виданням українських та зарубіжних авторів.
      Тетяна Володимирівна Мартиненко (голова ради клуба) розповіла присутнім про роман Елізабет Гілберт "Природа всіх речей". Алмі Віттекер, неймовірній жінці з гострим допитливим розумом та невгасимою цікавістю до навколишнього світу, випала доля жити в епоху наукових експедицій і революційних просвітнецьких ідей. Суспільні приписи і обов'язок тримають її у суворих рамках раціонального, а кохання і жага до знань спонукають до пошуків за межею осяжного. Алмина історія -- це пристрасна і захоплива мандрівка людського розуму, спроба пояснити суть усього на світі і досліджувати його попри невтолені бажання та розбите серце. Чи вдасться їй стати визнаним ботаніком поряд із відомими науковцями-чоловіками? Адже Алма Віттекер мала всі шанси затьмарити самого Чарльза Дарвіна, творця еволюційної теорії... Куди заведе її спрага до нового? І чи зможе Алма хоч на крок наблизитися до справжнього пізнання?
    Галина Кирилівна Власюк (член ради клуба) познайомила присутніх із серією "ретро-романів", а конкретніше романами А. Кокотюхи, а також познайомила із романом Ніни  Георге "Ловандова кімната":
"Жан Эгаре -- владелец пришвартованого у набережной Сены плавучего книжного магазина с названием "Литературная аптека" убежден : только правильно подобранная книга способна излечить множества "маленьких", но болезненных чувств, эмоций и ощущений, которіе не имеют описаний в медицинском справочнике, но причиняют вполне реальные страдания".


    Ніна Миколаївна Ласкова (член клуба) рекомендувала присутнім журнал "Лічності".
    Наступна зустріч відбудеться 30 листопада 2017 року о 14.00 на першому поверсі в актовому залі і присвячена вона буде зустрічі із запорізьким поетом і співаком Анатолієм Сердюком!!
Чекає всіх шанувальників його творчості!!!
 
    

Комментариев нет:

Отправить комментарий