понедельник, 16 сентября 2019 г.

Нові надходження

   Відділ абонементу Запорізької Обласної Універсальної Наукової бібліотеки пропонує читачам познайомитись з новими надходженнями нашого відділу, які можливо взяти до дому.
    До вашої уваги :

Вербер Бернар
    Імперія ангелів : роман [Текст] / Бернар Вербер ; пер. з фр. Зої Борисюк. -- Львів : Видавництво Terra Incognita, 2018. -- 344 с.

У чому полягає робота ангела? Чи можна вплинути на людський вибір? Чи можна зробити людину щасливою? Чи є межа на шляху пізнання?
    У другому романі циклу "Ангели" один з найпопулярніших сучасних французьких  письменників зі світовим ім'ям захопливо і з легким гумором, перемежовуючи сюжетні перипетії з езотеричними знаннями та науковими даними, описує світ ангелів. Тут Мікаелю Пенсону, знайомому читачам з першого роману циклу -- "Танатонавти", доведеться випробувати на собі роль ангела-охоронця.
    Українською мовою публікується вперше.
tatamart4@blogspot.com
http//zounb.zp/ua

Альєнде Ісабель
   Там, за зимою. Роман/ Переклад з іспанської Сергія Борщевського. -- Львів : Видавництво Анетти Антоненко, 2018. -- 304 с.

   Незначна транспортна пригода, коли на закрижанілій вулиці одна машина штовхає іншу, стає водночас поштовхом, що приводить у рух події останнього роману відомої чилійської письменниці Ісабель Альєнде "Там, за зимою". Кримінальна лінія твору охоплює кілька днів у штаті Нью-Йорк.  Водночас Альєнде значно розсуває часові й географічні виміри роману,  події якого відбуваються впродовж кількох десятиліть на теренах США, Чилі, Гватемали, Мексики і Бразилії. Зима в романі огортає не тільки засніжені вулиці, а й душі персонажів, відігріти які здатні теплі людські стосунки -- любов, дружба  та солідарність

tatamart4@blogspot.com
http//zounb.zp.ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий